sandrainafrica.blogg.se

Sista grillkvällen

Kategori: Allmänt

lördag

Hade hållt tummarna hela morgonen och hoppats att jag får göra något kul idag efter alla foodprep och farmwork. Och de lönade sig, jag fick åka på tour!  En av de roligaste sakerna man kan göra här!

Så de var iväg och hjälpa till med att fixa  allt kött och alla annan mat till djuren. Vi matar den stora gruppen babianer, strutsarna, flera leoparder, caracals, en massa geopader och en massa lejon. Hur roligt som helst! Så vi får kosta stora kött stycken över ett två meter högt stängsel och de är väldigt viktigt att de kommer över. För de händer att köttet fastar i stängslet och djuren hoppar över detta har hänt med geoparderna förra veckan…

Men vi hade tur alla kött stycken kom över, tog väldigt många kort när vi kastade. Så ska försöka få in de på facebook. På morognen hade vi också fått dålig nyheter..vår springbock hade dött under natten Blommerki. Så de var många ledsna ansikten. Före tre mötet hade vi en begravning för honom, bort vid djurkyrkogården. Men först såg vi en film honom hans liv från när dom hittad honom till han blev stor och sprang runt på gården. Gud de var en sådan fin film många satt  och grät och höll om varandra. En av dom som jobbar här Caleb hade varit med och fött upp blommerki, han hade sovit i hans säng de först månaderna så de var väldigt tajta. Han hade gjort denna filmen på morgonen, hur fin som helst! Så de begravde han och sedan fick alla lägga en vit sten på jorden. Efter detta var de svårt att få upp humöret de tog ett tag men nu är det bättre.  Vi fick våra  nya nobies efterrått  och uppgift att fixa våra bord för kvällen blus att vi skulle göra ett ”vapen” för vårat lag. Det är nu fixat blev super! Bilder ska komma upp!  

Nu sitter jag här och kollar igenom bilderna, framför mig har vi vattenhållet och och där kom precis en flock gnuer och de har varit många olika antiloper där. Grillarna är igång och det är snart dags för grillkväll, upp i himlen lyser månen starkt. Vinden är varm, åå vad man älskar afrika!  Vill aldirg lämna detta fantastiska ställa!  Förlåt alla där hemma , men hade väldigt gärna stannat här i några veckor eller månader till. Saknar er enormt mkt men detta är stället där man trivs som fisken i vattnet! 

Nu är det dags för grillkväll och hoppad Donna och Herman gillar vårt bor d och vapen! 

 
            
              
 

             
            
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: