sandrainafrica.blogg.se

Packar

Kategori: Allmänt

Sitter nere i källan och packar, varit och köpta massa linnen på lager idag och medicin och andra bra o ha saker till resan, varit och hämtat ut mina pengar också, Sydafrikanska Rand. Snyggaste sedlarna jag har sett :D Man ser verkligen vart man ska någonstans! :D
 
 
 

Nedräkningen börjar...

Kategori: Allmänt

Mindre än en vecka kvar nu..resefebern börjar att höjas några grader nu! Men guud va skoj de ska bli!! Sitter nu här och går igenom alla papper med inforamtion, biljetter, visum och allt. Mycket att gå igenom och hålla koll på är det, men verkligen värt de :) Men de viktigast efter biljetten är min kära kamera! Den kommer vara helt slut körde efter de här 4 veckorna :D Hela datorn kommer vara fullproppad med bilder! 
Lite nervöst ska de bli att flyga alldeles själv, men som tur är har jag 8 timmar väntetid i london till flyget till Johannesburg går så kommer nog hinna och hitta rätt gate iaf :p skönt de!
 
En bild jag hittade från Harnas, så himla fina!
 
 
 
Lägger också upp en karta så ni kan se vart jag ska någonstanns!
 

 

Sandra i Namibia

Kategori: Allmänt

Hejsan och välkommna till min nya blogg, här kommer ni att få följa mig på min resa till Namibia. Där jag ska jobba som volontär på en stor gård med alla möjliga afrikanska djur.
 
Här kommer lite bilder ifrån ditt jag ska, bilderna kommer från företagets hemsida som jag åker med som heter Work and Travel.
 
  
 
     
 
  
 
 
 
 
Så här kommer jag att få bo en månads tid, Häftigt! bara ett myggnät mellan mig och den afrikanska vildmarken...