sandrainafrica.blogg.se

Torsdag- hemresa

Kategori: Allmänt

Vaknar upp med att se resväskan stå jämte min säng färdigpackad, idag åker vi hem! Vi i stugan packar ihop allt och tar väskorna till Lapa där bilarna ska hämta upp bagaget.  Jag och Steffi en av mina stugkompisar gick tsm till gården vi gick till Terra och Jabo och sa hejdå, och de små bebis caracalsen också! Kändes så konstigt att detta var sista gången vi skulle se dom…

Vi kom till frukosten alla var samlade och försökte bli reda för hemresa, vi åt frukost som vanligt men vi visste att detta var den sista Harnas frukosten…När alla hade ätit upp var det dags för alla som skulle åka hem att gå upp och ställa. Herman hade som vanligt fixat fram ett rörande tal, gråtan fanns redan i halsen när man gick upp och ställde sig och den försvann inte när Herman började prata precis. Vi stod där allihopa och försökta lyssna på Herman mellan alla snyftningar. Sen började han att ropa upp vår namn och man fick gå fram till honom och Donna för att få ett diplom för allt jobb man gjort där och ett litet personligt brev att man har intyg att man jobbat där. Herman gav och sin bamse kram till varje och man vill inte släppa taget och sa också några väl valda ord som man bara grät ännu mer av!

När alla hade fått sina diplom var det dags att gå till bussarna, det var en av de värsta vägarna man gått nu visste man att detta är sista gången jag går här. Man kollade sig omkring runt gården en sista gång innan man gick över bron. Där gick man säga hejdå till alla och krama allihopa, tiden hade gått så fort de kändes som att de var igår att vi stod där och sa hejdå till dom som lämnade oss första veckan som man knappt kände. Nu var det ens egen tur att lämna denna fantastiskt dröm och underbara människor och djur!

Bilresan hem var inte alls jobbig vi hade Caleb som körde oss och han har så många att berätta så tiden gick så fort till flygplatsen. Under bilturen skrev vi också våra brev till de andra på Harnas, det var svårt att skriva för den guppiga vägen men också för att tårarna trängdes ut hela tiden så man fick skriva i etapper för klara av de. Hade så gärna velat så allas ansikten när de läser upp ens brev.

 

            
            
            

Kommentarer

  • Emma säger:

    Hej!

    Jag är sugen på att åka till Harnas för att volontärarbeta och undrar mest hur mycket du fick betala för resan? Bokade du genom en organisation eller på egen hand? :)
    /Emma

    2014-01-05 | 10:33:36
    Bloggadress: http://niondenovember.blogspot.com

Kommentera inlägget här: