sandrainafrica.blogg.se

Emotional day III

Kategori: Allmänt

Emotionalday III

Torsdagar blir bara värre och värre man gråter mer och mer för dom som lämnar har man kommit närmare och närmare. Och nu är det bara en vecka kvart till min tur….

Vi började torsdagen som vanligt med frukost och sedan bär vi iväg till bussen där vi fick krama om våra vänner och säga farväl!  Hounddogs förlorade denna veckan våran team leder Louise kommer sakna dig! Och även vår bästa baboonman Adam, kom tbx Adam vi behöver dig!

Men arbetet på gården fortsätter som vanligt även om många av våra bästa vänner har lämnat oss. Jag var på foodprep idag också så de var mata djuren som gällde. Kort om de!

Efter lunch hörde vi birdie en av våra papegojor hade rymt så då fick alla gå runt och leta efter honom. Klockan blev tre och de var dags för tre möte. Vi hade bara tre uppgifter att dela ut till alla foodprep, farmwork och att hitta birdie. Jag fick äran att göra farmwork igen, idag var farmwork att hjälpa till med den stora dammen utanför gården. De har grävt och börjat att lägga cement i hållet och lagt en massa stenar runt om.  Men de var inte tillräckligt med stenar så vi fick hjälpa till att bära stora stenar till dammen från ett lass de hade  hämtat med traktor. De var hur tunga och stor som helst, man fick riv sår på hela armarna av de vassa stenarna. Sen var det små stenar som behövdes så då fick vi hämta de, det var Frikkie som höll i detta så de var hårda tag. Sen behövde de sand till att göra cement så då fick vi hämta de Detta höll vi på med i ett par timmar hämta stora stenar, små stenar och sand.

Efter en lång eftermiddag med tung arbete var vi värda en god middag, t o m frikkie sa att vi var värde en öl efter allt hårt arbete. Efter middagen hade jag och några till en god prat stund om en massa saker som hänt är på gården. Men samtalet flöt iväg till religion snack och tro och gud och spagettimonstret!  Haha en sån rolig kväll, svårt att förklara men så sköna människor finns det här. Kan inte förstå att man snart ska åka hem…

             

   

Kommentarer


Kommentera inlägget här: