sandrainafrica.blogg.se

Grön Mamba

Kategori: Allmänt

 
Inte för att skrämma eller göra någon mer orolig denna "lilla" varelsen hittade vi borta där vi har de större lejonen. Lite trygghet det är några kilometer härifrån!  Denna hittade vi död, ingen vet hur den har dött.

Kommentarer

  • Kristina Bjørnson säger:

    Hei Sandra! Så kul blogg, og du har reist tilbake til Afrika!!! Åh jeg ble så misunnelig da jeg så bildene av deg og løveungene! Jeg fikk såååå lyst til å reise ned dit selv:D jeg har fått inntrykk av at det er mange som vi var med på harnas som har reist tilbake til Afrika eller skal gjøre det igjenn til høsten:) og hvordan er det der nede!? Har du det bra!! Stor hilsen fra rooomien din på harnas:)

    Svar: hej kristina!! Jaa de är hur bra som helst, älskar de verkligen! Ja de borde du göra! Hur har du det i Norge? Allt bra? Varma kramar från Afrika! ;)
    Om

    2013-04-21 | 10:53:05
  • carinanygren säger:

    Usch, hur farlig är en levande sådan på en skala 1-10?
    Hälsningar
    jaghatarormarkramcarina

    Svar: Hej Carina! Jag vet inte exakt men de sa att det var tur att vi hittade den död, så tror den e väldigt farlig! Hoppas allt är bra där hemma! Varma hälsningar från Afrika! :)
    Om

    2013-04-22 | 20:18:58
  • Sofia Norrström säger:

    Skönt att höra att allt är bra med dig Sandrus! :D Men fy vilken orm! Du får se till att hålla dig långt från sådana bjässar! Vad söta alla små fina Lejonungar är :D Ha det bäst, kram Fia.

    2013-04-22 | 21:28:29

Kommentera inlägget här: