sandrainafrica.blogg.se

Onsdag

Kategori: Allmänt

Onsdag

Började dagen med Farmwork, trodde att vi skulle få hjälpa till med att göra rent vår pool men de fick några andra göra ist. Vi fick ist göra lite små saker på gården och åka och fylla på de nya vattenhålen som hade byggt i helgen och början av veckan. Det gick hyfsat snabbt, så efter det fick vi gå runt till alla djuren till de var lunch. Gick runt och tog en massa kort på gården. Här behöver man inte pricka in rätt dag för att få fint väder solen lyser varje dag och inte ett moln på himlen!

Eftermiddag tillbringade jag med tre av våra Caracals, de var en lugn eftermiddag för det var gasnka skygga. Dom bor lite längre bort från gården så man får gå en bit. Där borta bor också Terra och Jabo, Terra är en ”vanlig” hundvalp och Jabo är en vildhund. De har växt upp tsm, väldigt söta! Lite häftigt att en hund och en vildhund lever tsm men roligt att Terra är den dominanta av dom.

Lapa night var det idag också och vi hade Talang show, Varje lag skulle ha två nummer och de var väldigt blandat allt från rapa sång till gymnastik.  De var en riktigt härlig kväll! Med mkt skratt och härliga uppträdande! Och bäst av allt brownie till efterrätt så god!

Sen när resten drog ner till The Village var det dags för mig och tre til att förberedde oss för sleepput med Ateheno (geopard) Det var en väldigt spännande natt, först kom vi in och la oss på madresserna och såg inte han på en timme sen såg vi han borta vid rampen, så vi gick och la oss där ist och då kom han och la oss jämte oss och sov där hela natten så mysigt. Men det var svinkallt! Och sovsäckarna var inte det bästa, så nästa sleepout mkt mer kläder!!!  Lite läskigt var det också nör man vaknade upp och ser en geopard ligga jämte en när man undrar var man är någonstanns.   

              
 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: